Echipa Bloggerilor

Echipa Bloggerilor la Cupa Prieteniei Bergenbier

Cupa Prieteniei

A venit primăvara, e timpul să scoatem echipamentul de la naftalină, ghetele din dulap, să umflăm mingea și să ne apucăm de treabă. Așa că staff-ul tehnic compus din mine și Ovidiu, secondați de Pandutzu (ofițerul nostru de presă), am pus mâna pe tastatură și am trimis telegramele de convocare pentru prima competiție la care Echipa Bloggerilor va participa în 2015: Cupa Prieteniei Bergenbier. Pentru că, nu-i așa (am moacă de Piți, nu?), va fi o competiție aprigă, de lungă durată (18 martie – 25 octombrie), în care trebuie să ne dorim mai mult victoria, dar evident și berea de după fiecare meci.

Ce este Cupa Prieteniei Bergenbier

Cupa Prieteniei Bergenbier este o competiție fotbalistică dedicată amatorilor (nu pot participa jucători legitimați în primele trei ligi de fotbal și nici în primele două ligi de futsal), cu vârsta minimă de 18 ani și apți din punct de vedere medical să facă sport (lucru ce trebuie certificat cu o adeverință medicală). O echipă este formată din minim 8 și maxim 10 jucători; unul dintre jucători va avea rolul de căpitan de echipă, el își va crea un cont pe site va trimite invitații celorlalți componenți, va accepta sau nu solicitările din partea unor jucători fără echipă, dar înscriși pe site.

Competiția este structurată în 12 turnee locale, 4 turnee regionale și un turneu final. Regulamentul complet al competiției îl găsiți pe site.

Echipa Bloggerilor la Cupa Prieteniei Bergenbier

Niciodată nu e ușor să alegi, că doar știm că avem mulți bloggeri talentați cu balonul și scrisul, așa că a trebuit să alegem cu grijă, să fie un echilibru în echipă. Componența echipei pentru această competiție este următoarea:

adi-zabava-2013 (2)1. Adi Zăbavă – www.sport.adizabava.ro (cpt., foto stânga)
2. Alex Tunaru – www.tunaru.ro
3. Adi Anghel – www.adispune.ro
4. Alex Cirstea – www.alexcirstea.ro
5. Cornel Ilie – Vunk – www.cornelilie.ro
6. Lucian Marin – www.lucianmarin.eu
7. Bogdan Marin
8. Alin Pandaru – www.pandutzu.com – ofițer de presă
9. Marius Matache – www.mariusmatache.ro – antrenor
10. Ovidiu ”Ovvy” Pătrașcu – www.ovidiupatrascu.ro – manager general
Pornim cu gândul să jucăm cât mai multe meciuri, dar zău că nu m-ar deranja nici premiile (Marele Premiu – o excursie pentru echipa câștigătoare la Campionatul European din Franța 2016; alte premii constau în echipament sportiv, mingi și tricouri personalizate și multe baxuri de bere).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>