Echipa Bloggerilor

Amical cu organizatorii Victory Cup

Victory Cup

Mi-era dor de fotbal (nu am mai jucat de vreo două luni) și mai ales mi-era dor de băieții din Echipa Bloggerilor. E unul din proiectele mele favorite din care fac parte în blogosfera românească și mi-e ciudă uneori că nu reușim (din motive obiective, fără îndoială) să fim mai activi. Astfel că invitația primită din partea organizatorilor Victory Cup (detalii un pic mai târziu) pentru un meci amical a venit la fix.

Formula de echipă de ieri a fost Lucian Marin, Cătălin Costea, Bogdan Marin, Cezar Vasile, Andrei Bogdan și Marius Matache. Rezultatul, dacă e important pentru cineva, a fost 4-3 pentru adversari, deși am condus și cu 3-0. Ca de obicei, am căzut fizic în repriza a doua, semn că vârsta și lipsa de exercițiu își spun cuvântul. Poate schimbăm tactica și marcăm suficient de multe goluri în prima repriză încât să nu le mai permitem adversarilor să ne ajungă în cea de a 2-a :-).

Ca să nu ne supărăm că ne-au bătut, organizatorii ne-au invitat și pe noi să participăm ca Echipa Bloggerilor, în Victory Cup. Dar experiențele anterioare ne obligă să ne gândim bine dacă reușim să ne mobilizăm la o competiție pe termen lung. Oricum, în curând vom anunța cooptarea de noi jucători în echipă, se simte nevoia de sânge proaspăt.

Despre Victory Cup

Victory Cup este o competiţie sportivă dedicată bucureştenilor în principal, ajunsă la ediția a doua. Spre deosebire de alte competiţii de acest gen, Victory Cup nu are restricţii de vârstă, pregătire sau greutate (e bine, sunt vreo câțiva blogger care ne încadrăm). Este o competiţie care promovează mişcarea în primul rând. Se joacă în sistem „Liga Campionilor” (8 grupe a câte 4 echipe, din fiecare grupă se califică primele două), se joacă tur-retur, atât în grupe, dar și în fazele eliminatorii ale competiției, excepție făcând finala. Se joacă 2 reprize de 20 de minute, cu 5 minute pauză.

Taxa de înscriere este 150 de lei, în timp ce taxa de meci este de 120 de lei. Premiile competiției sunt: locul 1 – 500 de euro + un rând de echipament; locul 2 – un rând de echipament; premii pentru cel mai valoros jucător al turneului, golgheter şi cel mai bun portar.

Data limită de înscriere este 15 septembrie, deci trebuie să vă grăbiți un pic. Jocurile se vor disputa de luni până miercuri, pe un teren sintetic din zona Prelungirea Ghencea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>